Chery Tiggo 8 / Tiggo 7 / Omoda 5 Performans Yazılım AR*GE Çalışmaları Tamamlandı

  • Anasayfa
  • Chery Tiggo 8 / Tiggo 7 / Omoda 5 Performans Yazılım AR*GE Çalışmaları Tamamlandı
image

Chery Tiggo 8 / Tiggo 7 / Omoda 5 Performans Yazılım AR*GE Çalışmaları Tamamlandı

 "Yeni Nesil Chery 1.6TGDI Motorlu Araçlar İçin Prime Chiptuning İmzasıyla Yenilik! %20'ye Varan Yakıt Ekonomisi ve %28'e Kadar Artan Performansla Sınırları Aşın!

Siz değerli müşterilerimizin talepleri ve ihtiyaçları bizim en büyük ilham kaynağımızdır. Prime Chiptuning olarak Chery 1.6TGDI motorlu modeller (Omoda 5, Tiggo 8 ve Tiggo 7) için yepyeni bir yazılım geliştirdik ve şimdi sınırları zorlamanın, performansı tavan yapmanın ve yakıt ekonomisini ön planda tutmanın zamanı geldi!

 %20'ye Varan Yakıt Ekonomisi ile Cebinize Dost! Chery 1.6TGDI motorlu araçlarınız artık daha verimli. Hem çevre dostu hem de cebinizi düşünen bir sürüş deneyimi sunuyoruz. Yeni yazılımımız sayesinde yakıt masraflarınızda %20'ye varan tasarruf yapabilirsiniz. Uzun yollar daha ekonomik, her dönüş daha keyifli!

 %28 Performans Artışı ile Adrenalin Dolu Sürüş! Spor araba keyfi artık Chery 1.6TGDI motorlu araçlarda! Performans tutkunları için hazırladığımız yeni yazılım sayesinde aracınızın gücünü %28'e kadar artırabilirsiniz. Hızlanmalar daha dinamik, tepkiler daha hızlı, yol hakimiyeti daha güçlü. Sıradanlığa veda edin, adrenalin dolu sürüşe hazır olun!

 Güven ve Kalite Prime Chiptuning İle! Prime Chiptuning olarak güvenlik ve kalite her zaman önceliğimizdir. Uzman ekibimizin hassas çalışması sayesinde Chery 1.6TGDI motorlu araçlarınızın performansı yükselirken motorunuzun dayanıklılığı ve güvenilirliği asla riske edilmez. Siz sadece keyfini çıkarın, gerisini bize bırakın!

 Prime Chiptuning ile Sınırları Zorlayın, Sürüşün Keyfini Çıkarın! Chery 1.6TGDI motorlu araç sahipleri, artık sıra dışı bir deneyime hazır mısınız? Yakıt ekonomisi ve performansı buluşturan bu eşsiz fırsatı kaçırmayın. Prime Chiptuning ile sınırları zorlayın, sürüşün keyfini çıkarın!

Daha fazla bilgi için bize ulaşın
PRİME CHİPTUNİNG 
0551 965 09 09


Konu Etiketleri : #Chiptuning #Stage1Tuning #Stage2Tuning #Stage3Tuning #ECURemap #MotorModifikasyonu #TurboŞarj #HavaEmmeSistemi #SporEgzoz #Popcorn  #FrenYükseltmeleri #SüspansiyonModifikasyonu #Horsepower #OtomobilModları #PerformansParçaları #YüksekPerformansLastikleri #OtomobilTasarımı #MotorGücü #SporArabaModifiyesi #YarışArabaları #ChipTuning #Chiptuning #DsgTuning #Adblueiptali #Dpfiptali #Downpipe #Airfilter #Egriptali